News

2016/09/17

10月14日 熊坐之器(金沢21世紀工芸祭・趣膳食彩)

10月13日からはじまる金沢21世紀工芸祭のプログラム「趣膳食彩」にて、アーティストの上出惠悟氏、嗜季の料理長今井友和氏、弊社・高山健太郎が一夜限りの饗宴をひらきます。

slxui509bn

熊坐之器
YU ZA NO KI
熊をテーマに九谷焼作品を制作している上出惠悟と、長い時を越えた熊と人間との関係を紐解きながら、上出が今回の為に制作した器と、嗜季の料理長今井友和によるくずし割烹というスタイルで熊を食す特別な一夜。

Keigo Kamide creates bear-themed Kutani porcelain products; porcelain exhibiting the relation of man and bear. Simple but fine traditional cuisine by master chef Tomokazu Imai from the popular restaurant Shiki.

 

Artist

上出 惠悟 KEIGO KAMIDE

 

Food

今井 友和 TOMOKAZU IMAI

 

Director

高山 健太郎 KENTARO TAKAYAMA

 

Date 2016.10/ 14
Hours 19:00 ~ 22:00

Price ¥ JPY 20,000
Place 嗜季 Shiki
Adress 石川県金沢市主計町2-10 2-10,Kazuemachi,Kanazawa
Capacity 10 Person
Others 食前酒込、ドリンク代別、お土産付き
drinks not included but for an aperitif and souvenir included

※キャンセルによる払い戻しは出来ません。
*The money you already paid will not be refunded because of your cancellation.

 

 

ご予約はこちらから

 

金沢21世紀工芸祭

 

Recent Entries